16Kg
8Kg
4Kg
2Kg
(και σε φέτες)
1Kg
(και σε φέτες)
700gr
(και σε φέτες)
Το λευκό αιγοπρόβειο τυρί Ντούραλη παράγεται αποκλειστικά από 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα, το οποίο προμηθευόμαστε καθημερινά από επιλεγμένους παραγωγούς της Θράκης και τυροκομούμε με προσωπική φροντίδα, εξειδικευμένη γνώση και μεράκι.
Η γεύση του συμπυκνώνει το νόημα της αρχέγονης θρακιώτικης παράδοσης στην κτηνοτροφία και την τυροκομία, συνδυάζοντας παράλληλα την ποιότητα και την ασφάλεια της παραγωγής των σύγχρονων μέσων και της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας.
Συστατικά
Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο ΓΑΛΑ, Καλλιέργεια, Πυτιά, Αλάτι
Υγρασία: 56% μέγιστη
Λιπαρά επί ξηρού: 43% ελάχιστα
Οδηγίες συντήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο στους 0°C έως +4°C
Συσκευασίες
Επιλέξτε τη συσκευασία που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες, με τα δοχεία των 700g, του 1kg, ή των μεγαλύτερων ποσοτήτων στα 2, 4, 8 και 16l.
Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΓΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΤΥΡΙ
Η γευστική απόλαυση του αιγοπρόβειου λευκού τυριού είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ποιότητα του αγνού, 100% ελληνικού, αιγοπρόβειου γάλακτος που επιλέγουμε με φροντίδα από τοπικούς παραγωγούς της Θράκης.
Φροντίζουμε για τη δική σας απόλαυση ενός κορυφαίου αιγοπρόβειου τυριού, μέσα από τη διασφάλιση των αγνότερων πρώτων υλών. Επιλέγουμε καθημερινά 100% θρακιώτικο αιγοπρόβειο γάλα και εξασφαλίζουμε τις κορυφαίες συνθήκες ασφάλειας στην επεξεργασία και την παραγωγή των προϊόντων μας.
Η πρότυπη μονάδα τυροκομικής παραγωγής του Τυροκομείου Ντούραλη διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στην παραγωγή των τυροκομικών μας προϊόντων.
Διεύθυνση
© 2025 – A Website by Artware
Η Πράξη χρηματοδοτήθηκε με τη συνδρομή από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και του «Προγράμματος επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στις γυναίκες» του ΟΑΕΔ. Η χρηματοδότηση αξιοποιήθηκε για τη στήριξη της βιωσιμότητας της επιχείρησης, την απόκτηση εξοπλισμού και κάλυψη λειτουργικών δαπανών.